UA-192478036-1

Vanzare Apartament 2 camere Decebal

Tip Oferta:Vanzare
Tip Imobil:Apartament
Pret:129.000 euro
Amplasament:In bloc
Etaj:3
Camere:2
Bai:1
Suprafata Utila:58 mp
Confort:1

Descrierea Proprietatii

Apartament de 2 camere adiacent B-dul Decebal. Maxim 10 minute de mers pe jos pana la METROU Piata Muncii si 3 minute distanta de mers pe jos pana la statiile STB de troleu (70, 79) si autobuz(104). Excelent pozitionat! Suprafata utila este de 58 mp utili. Apartamentul se afla la etajul 3 din 4, semidecomandat cu suprafete generoase, un living extrem de luminous, 1 dormitor, bucatarie - inchisa si patrata, 1 baie si un balcon inchis cu termopan. Un apartament foarte insorit datorita faptului ca are vedere mixta. Apartamentul se vinde mobilat si utilat, cum este prezentat in poze.
Blocul este un bloc solid, construit 1991 in una dintre cele mai frumoase zone ale Bucurestiului si urmeaza sa fie anvelopat termic. Bloc curat, civilizat, camere de luat vederi.
Zona Decebal este una dintre cele mai cautate zone din Bucuresti, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori si chiriasi iar dupa reabilitarea din 2020 este in topul bulevardelor din tara. De asemenea, exista numeroase magazine alimentare si comerciale, cafenele si restaurante, scoli si spitale in apropiere, ceea ce face ca acesta zona sa fie o zona ideala pentru familii. Ideal locuinta!"

Rezidential, Birouri, Vacanta, Investitie
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare, Cada
Termoficare, Calorifere
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica, Wireless
Buna
Lemn
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila
Debara, Dressing, Camara
Mobilata si Utilata, Inchisa
Complet
Caldura, Apa
Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Hota, TV, Aspirator
Sistem de fum
Interfon
Transport public, Metrou, Parc, Lac, Padure, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Asigurare, Cadastru, Intabulare
Supraveghere video