UA-192478036-1

Vanzare Apartament 2 camere Centrul Civic

Tip Oferta:Vanzare
Tip Imobil:Apartament
Pret:89.525 euro
Amplasament:In bloc
Etaj:10
Camere:2
Bai:1
Suprafata Utila:55 mp
Confort:1

Descrierea Proprietatii

Acest apartament de 2 camere, decomandat, este situat pe Bulevardul Camil Ressu Nr 8, la etajul 10 dintr-un imobil cu 10 etaje, într-o zonă extrem de liniștită și bine cotată, chiar în dreptul stației de metrou Dristor (statia de metrou fiind vis-a-vis).
În interior, apartamentul beneficiază de o compartimentare optimă: un living spațios și luminos, un dormitor, o bucătărie, precum și o baie si 2 spatii de depozitare dar si un balcon generos. Orientarea apartamentului asigură o bună izolare față de zgomotul stradal, oferind intimitate, liniște si caldura.
Facilități și avantaje ale zonei: Stația de metrou Dristor se află la doar câțiva pași de bloc, oferind acces rapid și ușor la orice zonă a orașului. Supermarketuri, piețe și diverse magazine (Mega Image, Kaufland, Lidl) sunt la distanță de 3 minute, făcând aprovizionarea zilnică foarte comodă. Apropierea de Parcul IOR și Mall-ul Park Lake oferă numeroase opțiuni pentru petrecerea timpului liber, fie că e vorba de o plimbare relaxantă, activități sportive sau o sesiune de cumpărături. Școli, grădinițe și centre medicale sunt, de asemenea, ușor accesibile, făcând acest apartament ideal pentru familii. Apartamentul se pretează atât pentru locuință personală, cât și pentru investiție, datorită poziționării excelente într-una dintre cele mai căutate zone ale Bucureștiului. Nu rata ocazia de a locui in acest apartament complet renovat și pregătit să devină un adevărat cămin! Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, nu ezita să ne contactezi."

Rezidential, Vacanta, Investitie
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare, Cada
Termoficare, Calorifere
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica, Wireless
Necesita Renovare
Lemn
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila
Bloc reabilitat termic, Exterior
Debara, Camara
Mobilata si Utilata, Inchisa
Partial
Caldura, Apa
Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe
Sistem de fum
Interfon, Lift, Acces persoane cu dizabilități
Transport public, Metrou, Parc, Lac, Padure, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Asigurare, Cadastru, Intabulare
Supraveghere video