UA-192478036-1

Vanzare Apartament 3 camere Calea Calarasilor

Tip Oferta:Vanzare
Tip Imobil:Apartament
Pret:218.000 euro
Amplasament:In bloc
Etaj:6
Camere:3
Bai:1
Suprafata Utila:80 mp
Confort:1

Descrierea Proprietatii

Într-un cartier plin de poveste, la intersecția Matei Basarab cu Calea Călărașilor, se înalță un bloc construit in 1994 în care se regaseste un apartament decomandat. Un apartament de 3 camere, situat la etajul 6, te așteaptă să-i deschizi ușile și să pășești într-un univers aparte.
Pătrunzi într-o lume a luminii și a spațiului generos, 80 mp utili. Îți intâmpină privirile o bucătărie open space, îmbrăcată în tonuri calde, care se deschide către un living luminos ce insumeaza 35mp. Aici, la fereastra largă, poți să te pierzi în panorama orașului care îți oferă liniștea și relaxarea de care ai nevoie.

Și cum povestea aceasta nu se oprește aici, te invităm să descoperi cele două dormitoare, fiecare cu povestea sa de confort și intimitate, unul de 23mp iar altul de 12,50mp. Pe coridor, descoperi o baie spațioasă, care te așteaptă să te răsfeți în razele călduroase ale unei băi relaxante.

Povestea se desfășoară mai departe într-un cadru modern și sigur, datorită renovării complete pe care apartamentul a primit-o. Aici, te vei simți în siguranță, iar vecinii tai, oameni civilizați, îți vor fi prieteni.

Nu rata șansa de a trăi într-o poveste reală, într-o zonă plină de viață și facilități. Așteptăm să vii să descoperi și să trăiești această poveste alături de noi! Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, sună la numarul din anunt.

Rezidential, Vacanta, Investitie
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare, Cada
Termoficare, Calorifere
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica, Wireless
Renovat
Sticla
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila
Bloc reabilitat termic, Exterior
Dressing
Mobilata si Utilata, Deschisa
Complet
Caldura, Apa
Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase, Microunde, Fier de calcat, Cafetiera, Toaster, Hota, TV, DVD, Aspirator
Sistem de fum
Interfon, Lift
Transport public, Metrou, Parc, Lac, Padure, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Asigurare, Cadastru, Intabulare
Supraveghere video