UA-192478036-1

Vanzare Apartament 3 camere Dristor

Tip Oferta:Vanzare
Tip Imobil:Apartament
Pret:84.000 euro
Amplasament:In bloc
Etaj:10
Camere:3
Bai:1
Suprafata Utila:65 mp
Confort:1

Descrierea Proprietatii

Vă oferim spre vânzare un apartament spațios de 3 camere, situat pe bulevardul Camil Ressu, într-un bloc de tip N, cu o poziție excelentă, stradală, la doar câteva minute de stația de metrou Dristor. Locația ideală pentru familii și cupluri care doresc să locuiască într-o zonă bine conectată și plină de facilități.

Avantajele zonei:

Acces facil la transportul în comun: Stația de metrou Dristor este la doar câțiva pași, asigurându-vă o conexiune rapidă către toate punctele de interes din București. În plus, zona este deservită de multiple linii de autobuz și tramvai.

Proximitatea față de centre comerciale: ParkLake Shopping Center se află la câteva minute de mers pe jos, oferindu-vă acces la o gamă largă de magazine, restaurante, și activități de agrement.

Relaxare și natură: Parc IOR (Alexandru Ioan Cuza) se află în imediata apropiere, fiind locul perfect pentru plimbări, jogging sau timp petrecut cu familia în aer liber.

Infrastructură și facilități complete: Zona este bine dotată cu școli, grădinițe, centre medicale și supermarketuri, oferindu-vă toate condițiile pentru un stil de viață confortabil.

Apartamentul dispune de camere luminoase, bine compartimentate, fiind ideal pentru o familie sau pentru investiție. Blocul este bine întreținut și dispune de lift, iar apartamentul beneficiază de vedere deschisă către bulevard.

Rezidential
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Canalizare, Cabina de dus
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica
Necesita Renovare
Lemn
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila
Bloc reabilitat termic, Exterior
Debara, Camara
Gaze, Apa
Transport public, Metrou, Parc, Lac, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket