UA-192478036-1

Vanzare Apartament 3 camere Mosilor

Tip Oferta:Vanzare
Tip Imobil:Apartament
Pret:105.000 euro
Amplasament:In bloc
Etaj:8
Camere:3
Bai:2
Suprafata Utila:72 mp
Confort:1

Descrierea Proprietatii

Vrei să locuiești într-un apartament spațios și confortabil, într-o zonă bine dezvoltată din București? Avem soluția perfectă pentru tine!
Vând apartament cu trei camere, situat pe Calea Moșilor, în apropiere de Obor. Suprafața totală utilă este de 72 mp, iar apartamentul este semidecomandat, cu două grupuri sanitare. Construcția este din 1986, iar blocul este anvelopat. Acest apartament este ideal pentru o familie sau pentru oricine dorește să locuiască într-un apartament spațios și confortabil într-o zonă bine dezvoltată.
Apartamentul este situat la etajul 8 din 8, cu o vedere impresionantă asupra zonei. Zona este foarte bine dezvoltată, cu o multitudine de școli, grădinițe, magazine comerciale și alimentare, parcări, stații de transport în comun (staia Obor de metrou este la 5 min distanta) și multe alte facilități. Tot ceea ce ai nevoie este la îndemână, iar locația excelentă îți permite să ajungi oriunde în oraș cu ușurință.
Apartamentul este în stare bună, si a fost renovat in totalitate. Este ideal pentru o familie, oferind suficient spațiu pentru o viață confortabilă și relaxată.
Nu rata această oportunitate de a cumpăra un apartament spațios și confortabil într-o zonă bine dezvoltată din București! Contactează-ne pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare. Te așteptăm cu drag!

Investitie, Rezidential, Vacanta
Curent electric, Telefon, Apa, Cabina de dus, Cablu TV, Cada, Gaz, Canalizare
Termoficare, Calorifere
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica, Wireless
Renovat
Lemn
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila
Bloc reabilitat termic, Exterior
Wc serviciu, Debara, Dressing, Camara
Mobilata si Utilata, Deschisa
Complet
Caldura, Apa
Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Microunde, Fier de calcat, Cafetiera, Toaster, Hota, TV, DVD, Aspirator
Sistem de fum
Interfon, Lift
Transport public, Metrou, Parc, Lac, Padure, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Asigurare, Cadastru, Intabulare