UA-192478036-1

Vanzare Apartament 4 camere Unirii

Tip Oferta:Vanzare
Tip Imobil:Apartament
Pret:450.000 euro
Amplasament:In bloc
Etaj:11
Camere:4
Bai:2
Suprafata Utila:150 mp
Confort:1

Descrierea Proprietatii

Vrei să locuiești la înălțime, cu o priveliște impresionantă asupra orașului? Acest apartament tip duplex de 150 de metri pătrați, situat la etajele 11 și 12 dintr-un bloc construit în 1990, în Rondul Alba Iulia, este o oportunitate excelentă!
Proprietatea este formată dintr-un living generos (priveliste panoramica asupra orasului), 2 dormitoare, o bucătărie mare deschisă, două băi (una mică la primul nivel și o baie mare cu cadă la nivelul superior). Paza umana si supraveghere video 24/24. Duplexul este total decomandat. Blocul este solid, construit în 1990 cu grinzi de beton si pereti despartitori de BCA, și este într-o zonă excelentă, în Rondul Alba Iulia, București. Proprietatea este potrivită pentru o familie care caută un spațiu mare și confortabil, cu o locație convenabilă.
Blocul este situat într-o zonă foarte căutată din București, cu acces rapid la mijloacele de transport în comun, centre comerciale, unități de învățământ și zone verzi. De asemenea, zona este foarte bine securizată, cu pază permanentă și sistem de supraveghere video.
Dacă îți dorești să locuiești într-un apartament cu o priveliște spectaculoasă asupra orașului, acest duplex din Rondul Alba Iulia este o alegere excelentă! Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii și programarea unei vizionări.


Rezidential, Birouri, Vacanta, Investitie
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare, Cabina de dus, Cada, Dus exterior
Termoficare, Calorifere
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica, Wireless, Dial-up
Buna
Lemn
Metal
PVC
Parchet, Mocheta, Marmura, Gresie
Vopsea Lavabila
Wc serviciu, Boxa, Debara, Dressing
Mobilata si Utilata, Deschisa
Complet
Caldura, Apa
Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase, Microunde, Fier de calcat, Cafetiera, Toaster, Hota, TV, DVD, Aspirator
Sistem de fum, Semineu, Scara interioara
Interfon, Videointerfon, Lift
Transport public, Metrou, Parc, Lac, Padure, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Asigurare, Cadastru, Intabulare