UA-192478036-1

Vanzare Teren Constructii Ghermanesti

Tip Oferta:Vanzare
Tip Imobil:Teren Constructii
Pret:295.000 euro
Amplasament:Intravilan
Suprafata Teren:1186 mp

Descrierea Proprietatii

Teren intravilan cu o suprafață de 1186 mp și o deschidere stradală de 35 metri, situat în localitatea Ghermanesti in proximitatea padurii. Terenul este potrivit pentru construcția unui duplex sau al unui imobil dedicat unei afaceri, datorită dimensiunii sale generoase și a amplasamentului excelent.
Pe teren există o structură de clădire începută, cu expertiză tehnică disponibilă. Clădirea a fost proiectată pentru a avea parter plus două nivele. Expertiza tehnică include informații detaliate despre starea actuală a clădirii, precum și despre materialele utilizate.
Ghermanesti este o localitate frumoasă și liniștită, situată la câțiva kilometri de Bucuresti cu acces rapid la Autostrada A3. Terenul se află într-o zonă ideală, cu acces la toate utilitățile necesare pentru a construi o clădire modernă și confortabilă.

Pentru mai multe informații despre terenul nostru sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați. Suntem bucuroși să oferim toate detaliile necesare pentru ca dumneavoastră să puteți lua o decizie informată și să profitați de această oportunitate unică de a investi într-un teren cu un potențial extraordinar.

Investitie, Rezidential, Comercial, Birouri, Vacanta, Spatiu logistic, Spatiu industrial, Comercial - Retail
Da
Da
Da
Da
Strazi asfaltate
Curent electric, Telefon, Apa, Cada
Transport public, Metrou, Parc, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Cadastru, Intabulare